De show    
De show die we opvoeren is gebaseerd op de interactie met de gasten. We maken grappen en laten de gasten meeleven met Jop en Klaas. De show zit vol verassingen en hilariteit!


Cabaret op maat       
Naast onze activiteiten als clowns verzorgen wij ook cabaret op maat. Met hilarische sketches en verschillende personages maken wij er een toepasselijk optreden van. Het op maat maken van een optreden naar uw wens verzorgen wij met uiterste voorbereiding. Door middel van ‘inside information‘ over uw omgeving kunnen wij inspelen op de actualiteiten, zodat het cabaret een persoonlijk tintje krijgt. De duur van het optreden kan besproken worden, maar de gemiddelde tijdsduur is  ± 30 minuten.


Presentaties        Ze kunnen vaak wat saai, langdradig of vermoeiend zijn. We hebben het over presentaties. Wij, Jop en Klaas, maken daar verandering in. Met veel enthousiasme, humor en interactie zorgen we ervoor dat uw evenement bij iedereen in de smaak valt. Met veel succes hebben we meerdere presentaties verzorgd voor bedrijven en particulieren. Onder andere; de kinderraadsverkiezingen in Utrecht.

Kinderfeestjes   
Willen de kids graag worden geschminkt! En heeft u een kinderfeestje met als thema circus of clowns? Wat is er dan leuker om twee echte clowns op u feest te hebben.  Samen met u bespreken we hoe we het spetterende feest gaan aankleden.


Openingen  
Trekdrop & Smeerkaas verzorgen ook openingen. Dat kan zijn als clown, maar ook als persoon of typetje. Trekdrop ( Roel ) is vaste spreker bij de Kinderraad verkiezingen. Dus wilt u een of beide voor u opening?
Wij nemen graag u wensen samen met u door.